Billige SEO tekster

Vil man opnå de bedste resultater med søgemaskineoptimering, vil tekstindhold være et betydningsfuldt element. Søgemaskinerne belønner informative- og værdifulde tekster, hvilket kan have stor indflydelse på en hjemmesides placeringer i søgemaskinerne. Derfor vil det være fordelagtigt at arbejde med såkaldte SEO tekster, som skal skrives med søgemaskinerne i baghovedet. Udfordringen er i den anledning at skrive tekster, som appellerer til både besøgende og søgemaskiner.

Definitionen på en god SEO tekst

Før man går i gang med at skrive den bedste SEO tekst, skal man have lavet en dybdegående søgeordsanalyse. I den forbindelse gælder det om at finde de mest relevante søgeord for sine produkter og ydelser. Når du er bekendt med de mest relevante søgeord for din virksomhed, har du bedre forudsætninger for at skrive en god SEO tekst.

De bedste SEO tekster er de tekster, hvor det lykkedes at skrive tekster til både læsere og søgemaskiner. Skal man skrive en god SEO tekst er det derfor afgørende, at man har et vis kendskab til Googles algoritme.

En god SEO tekst skal bl.a. tage udgangspunkt i følgende faktorer:

  • Brug af H-tags:H-tags er over- og underskrifter, som giver søgemaskinerne en indikation om af, hvilke søgeord og søgesætninger der er de er vigtigste. Som udgangspunkt bør man som minimum bruge H1, H2 og H3, som er de vigtigste H-tags.
  • Den rette længde:Google belønner godt indhold og sætter pris på lange- og informative tekster. Vær dog opmærksom på at Google vægter kvalitet højere end kvantitet, så de længste tekster er ikke nødvendigvis de bedste. Den helt rette længde kan afhænge af flere forskellige faktorer afhængig af, om der er tale om en forsidetekst, kategoritekst, produktbeskrivelse eller noget helt fjerde. Som udgangspunkt bør du holde dig til minimum 300-500 ord pr. tekst. Du bør for alt i verden undgå at udgive tyndt indhold, som ikke giver værdi til de besøgende. Søgemaskinerne slår nemlig hårdt ned på tyndt indhold.
  • Brug af keywords / keyword density:Når du skriver en SEO tekst, er det vigtigt, at du husker at inkludere dine vigtigste søgeord. Keyword density er definitionen for søgeordstæthed, som indikerer hvor mange gange, det primære søgeord bliver anvendt i en tekst. Man skal være særligt opmærksom, at man ikke overdriver sin brug af keywords i en tekst. Hvis det samme søgeord fremgår for mange gange i en tekst, kan man risikere at blive straffet af Google.
  • Brug bullet points, lister, billeder m.fl.:Derudover er der en lang række andre faktorer, som kan være med til at optimere en SEO tekst. Du kan bl.a. anvende billeder, hvor der skal angives relevante ALT-tags, da det fortæller søgemaskinerne, hvad det pågældende billede omhandler. Det kan desuden være fordelagtigt at bruge bullet points og lister for at gøre teksten mere overskuelig for både læsere og søgemaskiner.

Kan alle skrive SEO tekster?

Ja, som udgangspunkt kan alle skrive SEO tekster, men der er naturligvis nogen, som er mere kvalificeret end andre. Har du ikke de rette kvalifikationer, kan du overveje at outsource den opgave til et eksternt firma. Der findes mange dygtige tekstforfattere, som mere eller mindre lever af at skrive tekster til hjemmesider. Du kan med fordel outsource dine SEO tekster til en kompetent tekstforfatter, hvis du vil sikre dig den højeste kvalitet. PresseDirect.dk kunne være en mulig samarbejdspartner. De levere billige SEO tekster fra kun dkr. 90,- pr. tekst excl. Moms.